The Deaths of Ian Stone (2007) poster

The Deaths of Ian Stone 2007

  • 5.5 272 stemmen
  • 87 min
  • Horror Thriller

Ian Stone is een doodnormale jongen, die op een nacht een lijk ontdekt aan de kant van de weg. Maar als hij het lichaam onderzoekt, wordt hij plotseling aangevallen en komt van schrik op de rails terecht, waarna hij wordt overreden door een trein. Ian wordt vervolgens wakker in een kantoor en ontdekt nog steeds in leven te zijn. Ian komt dan tot de ontdekking dat hij elke dag op dezelfde tijd zal worden opgejaagd en uiteindelijk wordt vermoord. De volgende dag zal hij echter weer wakker worden in een nieuw leven en opnieuw sterven, later die dag. Ian besluit om op zoek te gaan naar antwoorden op zijn vele vragen. Maar zijn meest dringende vraag is en blijft wanneer hij écht het loodje zal gaan leggen.


Stream The Deaths of Ian Stone (2007) online in België

Wil je The Deaths of Ian Stone (2007) kijken? Is de film The Deaths of Ian Stone met Mike Vogel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Deaths of Ian Stone kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Deaths of Ian Stone (2007) streamen op Sooner. The Deaths of Ian Stone (2007) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream The Deaths of Ian Stone (2007) gratis
Huur The Deaths of Ian Stone (2007)
Download ondertiteling voor deze film The Deaths of Ian Stone (2007)
The.Deaths.Of.Ian.Stone.DvDrip.Eng-aXXo Downloaden
The.Deaths.Of.Ian.Stone.2007.DvDRip.AC3.5.1-FxM Downloaden
The.Deaths.Of.Ian.Stone.DVDRip.XviD-BeStDivX Downloaden
The.Deaths.Of.Ian.Stone.2007.DVDRip.XviD-BeStDivX Downloaden
The.Deaths.Of.Ian.Stone.DVDRip.XviD-BeStDivX Downloaden
The.Deaths.Of.Ian.Stone.DVDRip.XviD-BeStDivX Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 5 december 2007
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Horror & Thriller
  • Productie budget $10,000
  • Opbrengst $10,000
  • Productiebedrijven Odyssey Entertainment, Isle of Man Film Commission, Stan Winston Productions & SWFX
  • Productielanden United States of America & United Kingdom
  • Trefwoorden Ice hockey & Parallel world.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Deaths of Ian Stone (2007) met Mike Vogel is te streamen op Sooner. The Deaths of Ian Stone (2007) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je The Deaths of Ian Stone (2007) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Deaths of Ian Stone (2007) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Deaths of Ian Stone (2007) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Deaths of Ian Stone (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Deaths of Ian Stone (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Deaths of Ian Stone (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Deaths of Ian Stone (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Deaths of Ian Stone (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Deaths of Ian Stone (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Deaths of Ian Stone (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Deaths of Ian Stone (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.