The Crossing Guard 1995

  • 6.0 243 stemmen
  • 111 min
  • Drama Thriller
Trailer afspelen

Het leven van juwelier Freddy Gale (Jack Nicholson) wordt beheerst door woede. Zes jaar geleden werd zijn dochter doodgereden door een dronken automobilist. Deze John Booth (David Morse) is net uit de gevangenis en Freddy wil maar één ding: eindelijk wraak nemen. Hij zoekt John op, richt zijn pistool om hem dood te schieten en dan... weigert zijn pistool. Een razende Freddy geeft John nog drie dagen om te leven. Dan zal hij terugkomen om zijn werk af te maken. Drie dagen die voor beide mannen een hel worden...


Stream The Crossing Guard (1995) online in België

Wil je The Crossing Guard (1995) kijken? Is de film The Crossing Guard met Jack Nicholson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Crossing Guard kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Crossing Guard te kopen op Amazon Video. The Crossing Guard (1995) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop The Crossing Guard (1995)
Huur The Crossing Guard (1995)
Download ondertiteling voor deze film The Crossing Guard (1995)
The.Crossing.Guard.1995.BluRay.1080p.x264.DTS.5.1-ROUGH Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 15 november 1995
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Drama & Thriller
  • Productiebedrijven Miramax
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Loss of loved one, Hit-and-run, Revenge & Tragedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Crossing Guard (1995) is te koop op Amazon Video. The Crossing Guard (1995) kan je in België huren op Amazon Video.

De film The Crossing Guard (1995) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Crossing Guard (1995) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Crossing Guard (1995) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Crossing Guard (1995) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Crossing Guard (1995) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Crossing Guard (1995) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Crossing Guard (1995) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Crossing Guard (1995) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Crossing Guard (1995) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Crossing Guard (1995) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Crossing Guard (1995) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.