Dauntless: The Battle of Midway 2019

Als de gevechten eindigen, begint de strijd om te overleven.

  • 4.4 45 stemmen
  • 98 min
  • Oorlog Actie Drama Historisch Avontuur
Trailer afspelen

In juni 1942 is de Japanse marine over de Stille Oceaan uitgewaaierd. In een poging om het verloop van de oorlog te veranderen, wordt een Amerikaanse groep oorlogsschepen gepositioneerd voor de kust van Midway, belast met een val opzetten voor de vijand. Tijdens deze cruciale strijd komen de twee bemanningsleden van een Amerikaanse bommenwerper in zee terecht.


Stream Dauntless: The Battle of Midway (2019) online in België

Wil je Dauntless: The Battle of Midway (2019) kijken? Is de film Dauntless: The Battle of Midway met Judd Nelson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dauntless: The Battle of Midway kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Dauntless: The Battle of Midway (2019) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Dauntless: The Battle of Midway te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Dauntless: The Battle of Midway (2019) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Dauntless: The Battle of Midway (2019) gratis
Koop Dauntless: The Battle of Midway (2019)
Huur Dauntless: The Battle of Midway (2019)
Download ondertiteling voor deze film Dauntless: The Battle of Midway (2019)
Dauntless.The.Battle.of.Midway.2019.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-FGT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 22 oktober 2019
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Oorlog, Actie, Drama, Historisch & Avontuur
  • Productiebedrijven Bayou Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden War victim.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Dauntless: The Battle of Midway (2019) met Judd Nelson is te streamen op Amazon Prime Video. Dauntless: The Battle of Midway (2019) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Dauntless: The Battle of Midway (2019) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Dauntless: The Battle of Midway (2019) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Dauntless: The Battle of Midway (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Dauntless: The Battle of Midway (2019) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Dauntless: The Battle of Midway (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dauntless: The Battle of Midway (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dauntless: The Battle of Midway (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dauntless: The Battle of Midway (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dauntless: The Battle of Midway (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Dauntless: The Battle of Midway (2019) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Dauntless: The Battle of Midway (2019) onbeperkt gratis kijken.

Dauntless: The Battle of Midway (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Dauntless: The Battle of Midway (2019) met Judd Nelson kopen of huren op Apple TV in België.