Spike en de magische steen 2019

Originele titel: Latte Igel und der magische Wasserstein

  • 6.8 100 stemmen
  • 89 min
  • Animatie Avontuur Familie Komedie
Trailer afspelen

Spike is geen gewone gemakkelijke en knuffelige kleine egel! Ze is tot de rand toe vol energie die alleen wordt overtroffen door haar zelfverzekerde houding en een bijna te levendige verbeelding. Het is duidelijk dat ze nooit een tekort heeft aan snelle en vaak fantastische antwoorden of verklaringen. Ze houdt ervan verhalen te vertellen aan iedereen die wil - of niet wil - luisteren, waarin ze per ongeluk lijkt te verschijnen als de onverschrokken heldin die altijd de dag redt. Onnodig te zeggen dat wanneer de dieren van het bos wakker worden en ontdekken dat de magische watersteen verdwenen is en dat het bos dreigt te verdorren, waardoor ze allemaal zullen uitsterven, Spike luidkeels aankondigt dat ze de magische watersteen uit de klauwen van de beruchte Berenkoning zal halen die hem heeft gestolen.


Stream Spike en de magische steen (2019) online in België

Wil je Spike en de magische steen (2019) kijken? Is de film Spike en de magische steen met Luisa Wietzorek te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Spike en de magische steen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Spike en de magische steen te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Spike en de magische steen (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Spike en de magische steen (2019)
Huur Spike en de magische steen (2019)
Download ondertiteling voor deze film Latte Igel und der magische Wasserstein (2019)
Latte.and.the.Magic.Waterstone.2019.1080p.BluRay.x264-JustWatch Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 11 december 2019
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Animatie, Avontuur, Familie & Komedie
  • Opbrengst $4,983,582
  • Productiebedrijven Dreamin' Dolphin Film, Eagle Eye Filmproduktion & Grid Animation
  • Productielanden Belgium & Germany
  • Trefwoorden Forest & Hedgehog.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Spike en de magische steen (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Spike en de magische steen (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Spike en de magische steen (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Spike en de magische steen (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Spike en de magische steen (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Spike en de magische steen (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Spike en de magische steen (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Spike en de magische steen (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Spike en de magische steen (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Spike en de magische steen (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Spike en de magische steen (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Spike en de magische steen (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Spike en de magische steen (2019) met Luisa Wietzorek kopen of huren op Apple TV in België.