Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk 2007

Originele titel: Winx Club - Il segreto del regno perduto

  • 7.2 220 stemmen
  • 85 min
  • Fantasie Animatie Familie
Trailer afspelen

In Het geheim van het Verloren Rijk wordt Bloom, samen met de Winx, geconfronteerd met de ultieme uitdaging: in de diepste en donkerste dimensie moet ze strijden tegen het Absolute Kwaad om verenigd te worden met haar ouders van wie ze als baby werd gescheiden. De Winx hebben hun machtige Enchantix-status bereikt en zijn echte beschermfeeën geworden om de bevolking van hun dimensies vrede en veiligheid te kunnen garanderen. Alleen Bloom heeft deze status nog niet bereikt omdat alle mensen van haar dimensie, Domino, zijn verdwenen. Bloom moet haar status zien te ontvangen door haar ouders te vinden en te redden. Dit lijkt een onmogelijke opgave.


Stream Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) online in België

Wil je Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) kijken? Is de film Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk met Letizia Ciampa te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 29 november 2007
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Fantasie, Animatie & Familie
  • Productie budget $31,052,475
  • Opbrengst $16,688,332
  • Productiebedrijven EuroVideo Medien GmbH
  • Productielanden Italy

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.