Clifford de grote rode hond 2021

Originele titel: Clifford the Big Red Dog

  • 7.2 1671 stemmen
  • 96 min
  • Familie Avontuur Komedie Fantasie Animatie
Trailer afspelen

Terwijl Emily worstelt om zich thuis en op school aan te passen, ontdekt ze een kleine rode puppy die voorbestemd is om haar beste vriend te worden. Wanneer Clifford op magische wijze een enorme groeispurt doormaakt, een gigantische hond wordt en de aandacht trekt van een geneticabedrijf, moeten Emily en haar oom Casey de hebzuchtige krachten bevechten terwijl ze door New York City vluchten. Onderweg beïnvloedt Clifford de levens van iedereen om hem heen en leert Emily en haar oom de ware betekenis van acceptatie en onvoorwaardelijke liefde.


Stream Clifford de grote rode hond (2021) online in België

Wil je Clifford de grote rode hond (2021) kijken? Is de film Clifford de grote rode hond met Darby Camp te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Clifford de grote rode hond kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Clifford de grote rode hond (2021) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Clifford de grote rode hond te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Clifford de grote rode hond (2021) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Sooner, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Clifford de grote rode hond (2021) gratis
Koop Clifford de grote rode hond (2021)
Huur Clifford de grote rode hond (2021)
Download ondertiteling voor deze film Clifford the Big Red Dog (2021)
Clifford.The.Big.Red.Dog.2021.1080p.WEBRip.x264-RARBG Downloaden
Clifford.The.Big.Red.Dog.2021.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.Atmos.x264-NOGRP Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 10 november 2021
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Familie, Avontuur, Komedie, Fantasie & Animatie
  • Productie budget $64,000,000
  • Opbrengst $107,347,356
  • Productiebedrijven Paramount, Entertainment One, New Republic Pictures, Scholastic Entertainment & Kerner Entertainment Company
  • Productielanden Canada & United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Dog, Giant dog, Pets, Live action and animation, Cgi-live action hybrid & Animated character.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Clifford de grote rode hond (2021) met Darby Camp is te streamen op Netflix. Clifford de grote rode hond (2021) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Clifford de grote rode hond (2021) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Clifford de grote rode hond (2021) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Clifford de grote rode hond (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Sooner, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Clifford de grote rode hond (2021) huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Clifford de grote rode hond (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Clifford de grote rode hond (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Clifford de grote rode hond (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Clifford de grote rode hond (2021) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Clifford de grote rode hond (2021) onbeperkt gratis kijken.

Clifford de grote rode hond (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Clifford de grote rode hond (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Clifford de grote rode hond (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Clifford de grote rode hond (2021) met Darby Camp kopen of huren op Apple TV in België.