Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans 2019

  • 5.1 70 stemmen
  • 92 min
  • Komedie Familie Avontuur
Trailer afspelen

Atti is een Romeinse tiener met veel verstand maar met weinig spieren. Als één van zijn plannen in strijd is met de visie van keizer Nero, wordt Atti naar het koude, natte Groot-Brittanië gestuurd aan de rand van het Romeinse Rijk. Hij wordt er gevangengenomen door Orla, een pittige Kelt, maar ze besluiten om toch op een akkoordje te gooien. Als Atti teruggestuurd wordt naar zijn regiment, merkt hij dat hij het opneemt tegen Orla en haar stam in de Slag bij Watling Street.


Stream Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) online in België

Wil je Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) kijken? Is de film Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans met Sebastian Croft te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) streamen op FilmBox+. Het is mogelijk om de film Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) gratis
Koop Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019)
Huur Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019)
Download ondertiteling voor deze film Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019)
Horrible.Histories.The.Movie.Rotten.Romans.2019.1080p.BluRay.x264-Replica-FixedPost Downloaden
Horrible.Histories.The.Movie.Rotten.Romans.2019.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-CMRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 26 juli 2019
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Komedie, Familie & Avontuur
  • Productiebedrijven Altitude Film Entertainment, Citrus Films, BBC Film & CBBC
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Roman empire, Ancient rome, Roman army, Nero, 1st century, Celts, Teenage protagonist & Based on tv series.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) met Sebastian Croft is te streamen op FilmBox+. Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) streamen op FilmBox+ in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans (2019) met Sebastian Croft kopen of huren op Apple TV in België.