Oma maa 2018

  • 6.8 42 stemmen
  • 108 min
  • Historisch Drama Romantiek
Trailer afspelen

Na de Tweede Wereldoorlog gaat de jonge vrouw Anni tegen de wensen van haar familie (bakkers uit de hogere middenklasse) in door te trouwen met Veikko, een jonge houthakker en gewonde oorlogsveteraan. Samen doorstaat het stel armoede, ziekte, het barre met sneeuw bedekte land en Anni’s minstens net zo kille vader, in een Finland dat diep verdeeld is door de oorlog. Terwijl ze zwoegen om een huis en een leven voor zichzelf op te bouwen in de Finse wildernis, ontdekken ze de kracht van liefde, gemeenschap en de weerbaarheid van het land zelf, dat hen datgene verschaft wat ze het hardst nodig hebben: hoop.


Stream Oma maa (2018) online in België

Wil je Oma maa (2018) kijken? Is de film Oma maa met Oona Airola te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Oma maa kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Oma maa (2018) streamen op Netflix.

Stream Oma maa (2018) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 26 oktober 2018
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Historisch, Drama & Romantiek
  • Productie budget $2,000,000
  • Productiebedrijven Solar Films & Suomen Filmiteollisuus SF
  • Productielanden Finland
  • Trefwoorden War veteran, Horse, Marriage, Gender roles, Post world war ii, Finland, Wounded horse, Karelia & Siblings.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Oma maa (2018) met Oona Airola is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Oma maa (2018) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Oma maa (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Oma maa (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Oma maa (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Oma maa (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Oma maa (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Oma maa (2018) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Oma maa (2018) onbeperkt gratis kijken.

Oma maa (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Oma maa (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Oma maa (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Oma maa (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.