Father and Daughter (2001) poster

Father and Daughter 2001

  • 7.4 162 stemmen
  • 9 min
  • Animatie Drama

‘Father and Daughter’ draait om een heel simpel, maar daardoor des te aansprekender, gegeven. Een meisje en haar vader fietsen over de dijk. Ze stoppen, hij neemt afscheid en roeit weg in een bootje. Zij wacht vergeefs op zijn terugkeer, komt telkens weer kijken of hij is teruggekomen. Zelfs als ze ouder wordt en uiteindelijk zelf oud is blijft ze terugkeren naar diezelfde plek op de dijk. Wanneer ze stokoud is, is het water achter de dijk een polder geworden en gaat ze zelf het gras op, op zoek naar haar vader. Het verhaaltje is herkenbaar voor iedereen, met universele thema’s als ouder worden, loslaten, de kracht van familiebanden en het koesteren van herinneringen. Zonder gebruik te maken van dialogen weet Dudok de Wit precies de juiste boodschap over te brengen, zijn publiek te ontroeren en te raken in het hart.


Stream Father and Daughter (2001) online in België

Wil je Father and Daughter (2001) kijken? Is de film Father and Daughter te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Father and Daughter kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Father and Daughter te kopen op LaCinetek. Father and Daughter (2001) is te huur op LaCinetek om online te kijken.

Koop Father and Daughter (2001)
Huur Father and Daughter (2001)
Download ondertiteling voor deze film Father and Daughter (2001)
Columbo S07E03 Make Me A Perfect Murder Downloaden
Columbo.S07e03.1978.Make.Me.A.Perfect.Murder.720P.Bluray.X264-Hdclub Downloaden

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 19 april 2001
  • Speelduur 9 minuten
  • Genres Animatie & Drama
  • Productiebedrijven Dutch Film Fund, UK Film Council, Dutch Cultural Broadcasting Promotional Fund, CinéTé Filmproduktie B.V. & VPRO
  • Productielanden Belgium, Netherlands & United Kingdom
  • Trefwoorden Daughter, Parent child relationship, Loss of loved one, Bicycle, Family relationships & Landscape.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Father and Daughter (2001) is te koop op LaCinetek. Father and Daughter (2001) kan je in België huren op LaCinetek.

De film Father and Daughter (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Father and Daughter (2001) is te koop op streamingdienst LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Father and Daughter (2001) huren op LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Father and Daughter (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Father and Daughter (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Father and Daughter (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Father and Daughter (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Father and Daughter (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Father and Daughter (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Father and Daughter (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Father and Daughter (2001) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.