Shadows in the Sun (2005) poster

The Shadow Dancer 2005

Originele titel: Shadows in the Sun

  • 6.3 61 stemmen
  • 100 min
  • Drama Komedie Romantiek

Weldon Parish is één van de grote Amerikaanse schrijvers, maar hij heeft zich teruggetrokken op het Italiaanse platteland. Daar geniet hij van de rust, de wijn, paarden en het gezelschap van zijn drie mooie dochters. Iedere journalist of uitgever die hem tracht op te zoeken verdrijft hij onmiddellijk. Jeremy Taylor werkt sinds kort voor een New Yorkse uitgever en krijgt de opdracht Parish op te zoeken en te spreken. Eenmaal bij hem aangekomen doet Parish er alles aan om de jongeman weg te krijgen, maar deze heeft diens spelletjes al snel door en besluit te blijven, ook omdat hij onmiddellijk valt voor één van de mooie dochters.


Stream The Shadow Dancer (2005) online in België

Wil je The Shadow Dancer (2005) kijken? Is de film The Shadow Dancer met Harvey Keitel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Shadow Dancer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Shadow Dancer (2005) streamen op Amazon Prime Video.

Stream The Shadow Dancer (2005) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 12 mei 2005
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Drama, Komedie & Romantiek
  • Productiebedrijven Movieweb S.p.a., Studio Eight Productions, Backup Media & Fierce Entertainment
  • Productielanden France, Italy & United Kingdom
  • Trefwoorden London, england, Isolation, Loss of loved one, Italy & Author.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Shadow Dancer (2005) met Harvey Keitel is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je The Shadow Dancer (2005) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Shadow Dancer (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Shadow Dancer (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Shadow Dancer (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Shadow Dancer (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Shadow Dancer (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Shadow Dancer (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Shadow Dancer (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Shadow Dancer (2005) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Shadow Dancer (2005) onbeperkt gratis kijken.

The Shadow Dancer (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Shadow Dancer (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.