A Cinderella Story 2004

  • 6.5 3089 stemmen
  • 95 min
  • Komedie Familie Romantiek
Trailer afspelen

Sam Montgomery woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje, met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest.


Stream A Cinderella Story (2004) online in België

Wil je A Cinderella Story (2004) kijken? Is de film A Cinderella Story met Hilary Duff te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Cinderella Story kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je A Cinderella Story (2004) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film A Cinderella Story te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. A Cinderella Story (2004) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream A Cinderella Story (2004) gratis
Download ondertiteling voor deze film A Cinderella Story (2004)
Toon alle ondertiteling versies
A Cinderella Story (2004) [DVDRip XviD] Downloaden
Cinderella Story, A Downloaden
A Cinderella Story Downloaden
Cinderella Story, A Downloaden
Cinderella Story, A (2004) Downloaden
A.Cinderella.Story.2004.x264.DTS-WAF Downloaden
A Cinderella Story Downloaden
A Cinderella Story.DVDRip XviD Downloaden
A Cinderella Story (2004) [1080p] [BluRay] [5.1] [YTS.MX] Downloaden
A.Cinderella.Story.2004.DVD.NTSC.USA.4x3.95m12s25f.NLD.CB Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 juli 2004
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Komedie, Familie & Romantiek
  • Productie budget $19,000,000
  • Opbrengst $70,067,909
  • Productiebedrijven Dylan Sellers Productions, Gaylord Films, Clifford Werber Productions & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden Canada & United States of America
  • Trefwoorden High school, Work, Jealousy, American football, Stepmother, School party, Orphan, Disguise, Teenage romance, Stepsister & Modern fairy tale.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film A Cinderella Story (2004) met Hilary Duff is te streamen op Netflix. A Cinderella Story (2004) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. A Cinderella Story (2004) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je A Cinderella Story (2004) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film A Cinderella Story (2004) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film A Cinderella Story (2004) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je A Cinderella Story (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Cinderella Story (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Cinderella Story (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, A Cinderella Story (2004) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je A Cinderella Story (2004) onbeperkt gratis kijken.

A Cinderella Story (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Cinderella Story (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Cinderella Story (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film A Cinderella Story (2004) met Hilary Duff kopen of huren op Apple TV in België.