Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) poster

Música para Quando as Luzes Se Apagam 2016

  • 6.6 14 stemmen
  • 70 min
  • Documentaire

Een documentaire die zweeft op de dunne grens tussen fictie en realiteit. Een auteur komt naar een kleine stad op het Braziliaanse platteland om het leven van Emelyn in een fictief verhaal te veranderen. Hoe meer de auteur Emelyn plaagt met camera's, hoe meer ze Bernard wordt, een tienerjongen die verdeeld is tussen het leven van het verlangen en het voortdurende verlangen.


Stream Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) online in België

Wil je Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) kijken? Is de film Música para Quando as Luzes Se Apagam met Emelyn Fischer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Música para Quando as Luzes Se Apagam kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 18 augustus 2016
  • Speelduur 70 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Zeppelin Filmes & Besouro Filmes
  • Productielanden Brazil

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) met Emelyn Fischer is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) onbeperkt gratis kijken.

Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Música para Quando as Luzes Se Apagam (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.