True Grit 2010

  • 7.3 5058 stemmen
  • 110 min
  • Drama Avontuur Western
Trailer afspelen

De veertienjarige Mattie Ross is getuige van de wrede moord op haar vader. Ze wil wraak nemen op zijn moordenaar Tom Chaney en roept de hulp in van de schietgrage, dronken U.S. Marshall Rooster Cogburn. Ondanks zijn bezwaren zetten ze samen de jacht in op Chaney.


Stream True Grit (2010) online in België

Wil je True Grit (2010) kijken? Is de film True Grit met Hailee Steinfeld te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je True Grit kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film True Grit te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. True Grit (2010) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video om online te kijken.


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 22 december 2010
  • Speelduur 110 minuten
  • Genres Drama, Avontuur & Western
  • Productie budget $38,000,000
  • Opbrengst $252,300,000
  • Productiebedrijven Paramount, Scott Rudin Productions, Mike Zoss Productions & Skydance Media
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Bounty hunter, Based on novel or book, Father murder, Loss of loved one, Texas ranger, Arkansas, Alcoholism, Betrayal & Eye patch.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

True Grit (2010) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. True Grit (2010) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video.

De film True Grit (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film True Grit (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film True Grit (2010) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je True Grit (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film True Grit (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film True Grit (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

True Grit (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

True Grit (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

True Grit (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

True Grit (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film True Grit (2010) met Hailee Steinfeld kopen of huren op Apple TV in België.