A Serious Man 2009

  • 6.7 1993 stemmen
  • 105 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Terwijl Jefferson Airplane op de radio klinkt, valt het leven van de Joodse professor Larry Gopnik in 1967 uit elkaar. Zijn vrouw wil van hem scheiden, zijn dochter steelt geld van hem voor een neuscorrectie en zijn zoon houdt zich bezig met rock-'n-roll en blowt liever met z'n vrienden dan dat hij zich op z'n Bar Mitswa voorbereidt. Daarnaast zit hij opgescheept met zijn sociaal gehandicapte broer die weigert het huis te verlaten en wordt zijn hoofd ook nog eens op hol gebracht door de beeldschone, naakt zonnebadende buurvrouw.


Stream A Serious Man (2009) online in België

Wil je A Serious Man (2009) kijken? Is de film A Serious Man met Michael Stuhlbarg te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Serious Man kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film A Serious Man te kopen op Apple TV & LaCinetek. A Serious Man (2009) is te huur op Apple TV & LaCinetek om online te kijken.

Koop A Serious Man (2009)
Huur A Serious Man (2009)
Download ondertiteling voor deze film A Serious Man (2009)
A.Serious.Man.2009.LIMITED.DVDRip.XviD-ESPiSE Downloaden
A.Serious.Man.2009.BRRip.H264.AAC-SecretMyth Downloaden
A.Serious.Man.2009.LIMITED.DVDRip.XviD-ESPiSE Downloaden
A Serious Man 2009 LiMiTED DVDRiP XviD ViCE Downloaden
A Serious Man (2009) BluRay 1080p DTS-HD AC3 NL-RetailSub REMUX Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 30 september 2009
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productie budget $7,000,000
  • Opbrengst $31,400,000
  • Productiebedrijven Mike Zoss Productions, Focus Features, Relativity Media, Working Title Films & StudioCanal
  • Productielanden United States of America, United Kingdom & France
  • Trefwoorden Midlife crisis, Professor, Minnesota, Dark comedy, Rabbi, Bar mitzvah, Marijuana, Morality, Jewish american, Bribery, School bus, Bribe, Aftercreditsstinger, Jewish family, Physics professor, 1960s, Ethics, Transistor radio, Dreams, Nightmares & Flirty neighbor.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

A Serious Man (2009) is te koop op Apple TV & LaCinetek. A Serious Man (2009) kan je in België huren op Apple TV & LaCinetek.

De film A Serious Man (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film A Serious Man (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film A Serious Man (2009) huren op Apple TV & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je A Serious Man (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Serious Man (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Serious Man (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Serious Man (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Serious Man (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Serious Man (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Serious Man (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film A Serious Man (2009) met Michael Stuhlbarg kopen of huren op Apple TV in België.