Sorority House Massacre 1986

  • 4.9 99 stemmen
  • 86 min
  • Horror Komedie
Trailer afspelen

Een jongen vermoordt zijn hele gezin en alleen zijn kleine zusje Beth ontkomt door zich te verstoppen in de kelder. De jongen wordt opgenomen in een gesticht en Beth begint een nieuw leven. Jaren later besluit ze om te gaan studeren, maar door het opgelopen trauma uit haar jeugd kan ze zich niet meer herinneren dat haar studentenhuis het huis is waar haar broer jaren geleden haar gezin vermoordde.


Stream Sorority House Massacre (1986) online in België

Wil je Sorority House Massacre (1986) kijken? Is de film Sorority House Massacre met Angela O'Neill te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sorority House Massacre kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 1 oktober 1986
  • Speelduur 86 minuten
  • Genres Horror & Komedie
  • Productiebedrijven Concorde Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden College, Psychic power, Sorority, Slasher, Hiding, Escaped mental patient, Woman director & Sorority house.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Sorority House Massacre (1986) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sorority House Massacre (1986) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Sorority House Massacre (1986) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Sorority House Massacre (1986) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sorority House Massacre (1986) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sorority House Massacre (1986) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sorority House Massacre (1986) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sorority House Massacre (1986) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sorority House Massacre (1986) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sorority House Massacre (1986) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Sorority House Massacre (1986) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.