Black and White 1999

  • 4.7 63 stemmen
  • 98 min
  • Drama
Trailer afspelen

Verhaal over de New Yorkse hiphopscene en in het bijzonder over de fascinatie van blanke, rijke kinderen voor dit wereldje wat zij als 'cool' beschouwen. Het appartement van één van de grootste zakenlui in de hiphopwereld fungeert als het decor van allerlei mensen die hip willen zijn en een filmmaakster die het fenomeen tussen de subcultuur en de blanke jeugd wil onderzoeken. Dit tegen de achtergrond van een aantal illegale praktijken, vriendschappen en liefdes.


Stream Black and White (1999) online in België

Wil je Black and White (1999) kijken? Is de film Black and White met Robert Downey Jr. te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Black and White kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Black and White te kopen op Amazon Video. Black and White (1999) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Black and White (1999)
Huur Black and White (1999)
Download ondertiteling voor deze film Black and White (1999)
Black and White Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 4 september 1999
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $10,000,000
  • Opbrengst $5,241,315
  • Productiebedrijven Bigel / Mailer Films, Palm Pictures & Screen Gems
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Black and White (1999) is te koop op Amazon Video. Black and White (1999) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Black and White (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Black and White (1999) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Black and White (1999) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Black and White (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Black and White (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Black and White (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Black and White (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Black and White (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Black and White (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Black and White (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Black and White (1999) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.