Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen 1991

Originele titel: An American Tail: Fievel Goes West

  • 6.3 689 stemmen
  • 75 min
  • Animatie Familie Western Avontuur Komedie
Trailer afspelen

Een tijdje nadat de Mousekewitz's familie zich heeft gevestigd in Amerika, vinden ze dat ze nog steeds problemen hebben met katten. Daardoor beslissen ze om naar het Westen te gaan, waar hen beloofd wordt dat katten en muizen daar vredelievend samen leven. Maar het blijkt dat een gladde artiest, R. Waul, sinistere plannen heeft voor de muizen.


Stream Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) online in België

Wil je Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) kijken? Is de film Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen met Phillip Glasser te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991)
Huur Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991)
Download ondertiteling voor deze film An American Tail: Fievel Goes West (1991)
An.American.Tail.Fievel.Goes.West.1991.1080p.BluRay.x264.AAC5.1-[YTS.MX] Downloaden
Dark Skies - 01x18 - To Prey in Darkness.TVrip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 21 november 1991
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Animatie, Familie, Western, Avontuur & Komedie
  • Opbrengst $40,766,041
  • Productiebedrijven Amblin Entertainment, Universal Pictures & Amblimation
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Sheriff, Indian territory, Mouse, Desert, Family & Falling off train.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Een Avontuur met een Staartje - Fievel in het Wilde Westen (1991) met Phillip Glasser kopen of huren op Apple TV in België.