Théo et Hugo dans le même bateau 2016

  • 6.8 100 stemmen
  • 97 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

Théo en Hugo ontmoeten elkaar in een seksclub. Hun lichamen verkennen elkaar en vermengen zich in een hartstochtelijke omhelzing. Na de grimmigheid van het verlangen en de opwinding van het eerste moment zijn de twee jonge mannen ontnuchterd. Ze zwerven vervolgens samen door de lege straten van het nachtelijke Parijs en worden geconfronteerd met hun ontluikende liefde.


Stream Théo et Hugo dans le même bateau (2016) online in België

Wil je Théo et Hugo dans le même bateau (2016) kijken? Is de film Théo et Hugo dans le même bateau met Geoffrey Couët te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Théo et Hugo dans le même bateau kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Théo et Hugo dans le même bateau (2016) streamen op MUBI.

Stream Théo et Hugo dans le même bateau (2016) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 27 april 2016
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productiebedrijven Epicentre Films & Ecce Films
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Paris, france, Subway, Orgy, Gay club, Medication, Lgbt, One night, Emergency room, Sex club & Gay theme.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Théo et Hugo dans le même bateau (2016) met Geoffrey Couët is te streamen op MUBI.

Momenteel kun je Théo et Hugo dans le même bateau (2016) streamen op MUBI in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Théo et Hugo dans le même bateau (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Théo et Hugo dans le même bateau (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Théo et Hugo dans le même bateau (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Théo et Hugo dans le même bateau (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Théo et Hugo dans le même bateau (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Théo et Hugo dans le même bateau (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Théo et Hugo dans le même bateau (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Théo et Hugo dans le même bateau (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Théo et Hugo dans le même bateau (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Théo et Hugo dans le même bateau (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.