Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) poster

Kocan Kadar Konuş: Diriliş 2016

  • 5.7 31 stemmen
  • 108 min
  • Komedie

In de eerste film bood Efsun (Ezgi Mola) het hoofd aan de druk van haar familie en vrienden om te trouwen. In deze tweede film is zij herenigd met haar jeugdliefde Sinan (Murat Yıldırım), de man waar ze verliefd op is. De obstakels voor Efsuns liefdesleven worden echter niet kleiner. Alsof haar eigen chaotische familie nog niet genoeg is, moet Efsun nu ook weerstand bieden aan Sinans familie, vooral aan zijn oma, Cavide. En dan loopt alles uit de hand. Efsun droomt van een rustig en vredig leven met de man waarop zij verliefd is. Zal zij de beproevingen kunnen doorstaan om deze droom te verwezenlijken? Wil zij echt een bruiloft waarover iedereen in haar plaats beslist?


Stream Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) online in België

Wil je Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) kijken? Is de film Kocan Kadar Konuş: Diriliş met Ezgi Mola te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kocan Kadar Konuş: Diriliş kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Kocan Kadar Konuş: Diriliş te kopen op Apple TV & Amazon Video. Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016)
Huur Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 januari 2016
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Komedie
  • Opbrengst $6,155,274
  • Productiebedrijven BKM
  • Productielanden Turkey
  • Trefwoorden Wedding.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016) met Ezgi Mola kopen of huren op Apple TV in België.