My Best Friend's Wedding 1997

  • 6.6 2530 stemmen
  • 105 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Julianne (Julia Roberts) en Michael hebben de afspraak dat, als ze beiden nog vrijgezel zijn vóór hun 28ste verjaardag, zij met elkaar zullen trouwen. Maar vier dagen voor de kritieke ‘deadline’ belt Michael Julianne op met de heugelijke mededeling dat hij de ware heeft gevonden. Jullianne is vast van plan om Michael's voorgenomen huwelijk met de vrouw van zijn dromen, de piepjonge Kimmy (Cameron Diaz), te saboteren en ze gaat hen opzoeken. Helaas blijkt de ‘aanstaande’ van Michael een schat van een meid te zijn. Maar, schattig of niet, voor Julianne dringt de tijd. Over drie dagen is de bruiloft en die zal, wat haar betreft, zeker geen doorgang vinden!


Stream My Best Friend's Wedding (1997) online in België

Wil je My Best Friend's Wedding (1997) kijken? Is de film My Best Friend's Wedding met Julia Roberts te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je My Best Friend's Wedding kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je My Best Friend's Wedding (1997) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film My Best Friend's Wedding te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. My Best Friend's Wedding (1997) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream My Best Friend's Wedding (1997) gratis
Koop My Best Friend's Wedding (1997)
Huur My Best Friend's Wedding (1997)
Download ondertiteling voor deze film My Best Friend's Wedding (1997)
My Best Friend's Wedding Downloaden
My.Best.Friend's.Wedding.1997.1080p.BluRay.x264-[YTS.AG] Downloaden
My Best Friends Wedding (1997) DvDrip Xvid Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 19 juni 1997
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productie budget $38,000,000
  • Opbrengst $299,288,605
  • Productiebedrijven TriStar Pictures, Zucker Brothers Productions & Predawn Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Chicago, illinois, Secret love, New love, Love of one's life, Wedding reception, Restaurant critic, Man woman relationship, Wedding, Relationship sabotage & Rehearsal dinner.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film My Best Friend's Wedding (1997) met Julia Roberts is te streamen op Netflix. My Best Friend's Wedding (1997) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. My Best Friend's Wedding (1997) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je My Best Friend's Wedding (1997) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film My Best Friend's Wedding (1997) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film My Best Friend's Wedding (1997) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je My Best Friend's Wedding (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film My Best Friend's Wedding (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film My Best Friend's Wedding (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, My Best Friend's Wedding (1997) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je My Best Friend's Wedding (1997) onbeperkt gratis kijken.

My Best Friend's Wedding (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

My Best Friend's Wedding (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

My Best Friend's Wedding (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film My Best Friend's Wedding (1997) met Julia Roberts kopen of huren op Apple TV in België.