First Men in the Moon 1964

  • 6.2 118 stemmen
  • 103 min
  • Avontuur Sciencefiction
Trailer afspelen

Verhaal over de eerste astronauten naar de maan, die aldaar aangekomen tot hun frustratie ontdekken niet de eerste mensen te zijn geweest om de maan te bezoeken. Ze treffen er namelijk een Britse vlag aan en uiteindelijk ook de laatste inmiddels bejaard geworden overlevende van de eerste expeditie die hen het verhaal vertelt van de eerste expeditie. Het wordt alsmaar drukker op de ooit zo rustige maan, want er blijkt een hele kolonie van insectenachtige aliens een bijzonder interesse in de nieuwkomers te hebben.


Stream First Men in the Moon (1964) online in België

Wil je First Men in the Moon (1964) kijken? Is de film First Men in the Moon met Edward Judd te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je First Men in the Moon kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film First Men in the Moon te kopen op Apple TV & Amazon Video. First Men in the Moon (1964) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop First Men in the Moon (1964)
Huur First Men in the Moon (1964)
Download ondertiteling voor deze film First Men in the Moon (1964)
First.Men.in.the.Moon.1964.720p.BluRay.x264.YIFY Downloaden
First.Men.in.the.Moon.1964.REMASTERED.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 1 juli 1964
  • Speelduur 103 minuten
  • Genres Avontuur & Sciencefiction
  • Opbrengst $1,650,000
  • Productiebedrijven Columbia Pictures & Ameran Films
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Moon, Based on novel or book, Space travel, Moon landing, Victorian england, Giant insect, Alien, Flashback & 19th century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

First Men in the Moon (1964) is te koop op Apple TV & Amazon Video. First Men in the Moon (1964) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film First Men in the Moon (1964) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film First Men in the Moon (1964) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film First Men in the Moon (1964) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je First Men in the Moon (1964) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film First Men in the Moon (1964) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film First Men in the Moon (1964) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

First Men in the Moon (1964) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

First Men in the Moon (1964) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

First Men in the Moon (1964) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

First Men in the Moon (1964) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film First Men in the Moon (1964) met Edward Judd kopen of huren op Apple TV in België.