Halloweentown II: Kalabar's Revenge 2001

  • 6.9 310 stemmen
  • 81 min
  • Avontuur Familie Fantasie TV Film
Trailer afspelen

De familie Piper leeft en woont in de echte wereld. Behalve hun grootmoeder die liever vertoeft in Halloweentown; een plek waar monsters komen die de realiteit willen ontvluchten. Wanneer de zoon van hun voormalige vijand Kalbar het snode plan opvat de twee werelden om te wisselen, is het aan de onervaren heks Marnie om de boel weer recht te zetten.


Stream Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) online in België

Wil je Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) kijken? Is de film Halloweentown II: Kalabar's Revenge met Debbie Reynolds te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Halloweentown II: Kalabar's Revenge kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) streamen op Disney Plus.

Stream Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) gratis
Download ondertiteling voor deze film Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001)
Halloweentown.II-Kalabar's Revenge[2001]DvDrip[Eng]-m4L Downloaden
Halloweentown II - Kalabar's Revenge[2001].avi Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 12 oktober 2001
  • Speelduur 81 minuten
  • Genres Avontuur, Familie, Fantasie & TV Film
  • Productiebedrijven Just Singer Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Witch, Magic, Sequel, Warlock, Woman director & Children's adventure.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) met Debbie Reynolds is te streamen op Disney Plus.

Momenteel kun je Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) onbeperkt gratis kijken.

Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.