Rate Your Date (2019) poster

Rate Your Date 2019

  • 6.2 39 stemmen
  • 110 min
  • Komedie

Teresa en Patricia zijn beste vriendinnen. Ondanks de grote verschillen tussen de date-ervaren Teresa en de romantisch ingestelde alleenstaande moeder Patricia, hebben ze één ding gemeen: ze hebben genoeg van slechte dates en zijn ziek van stomme mannen, slechte verrassingen en gebroken harten. Wanneer Teresa de neurotische programmeur Anton ontmoet, die totaal onervaren is op het gebied van romantiek, komen ze op een geniaal zakelijk idee: samen met vrouwenversierder en start-up-oprichter Paul ontwikkelen ze een app waarmee potentiële dates gecategoriseerd kunnen worden. Op deze manier kunnen gebruikers zich een beeld vormen van waar ze aan beginnen. Ze komen er echter al snel achter dat mensen niet gemakkelijk in hokjes te plaatsen zijn en dat zaken van het hart niet aan een algoritme moeten worden overgelaten...


Stream Rate Your Date (2019) online in België

Wil je Rate Your Date (2019) kijken? Is de film Rate Your Date met Marc Benjamin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rate Your Date kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 7 maart 2019
  • Speelduur 110 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven The Amazing Film Company
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Date.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Rate Your Date (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Rate Your Date (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Rate Your Date (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Rate Your Date (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Rate Your Date (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rate Your Date (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rate Your Date (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rate Your Date (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rate Your Date (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rate Your Date (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rate Your Date (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Rate Your Date (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.