Barbershop: The Next Cut 2016

  • 6.3 438 stemmen
  • 112 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Het is alweer meer dan tien jaar geleden, sinds we voor het laatst een afspraak hebben gemaakt bij de kapperszaak van Calvin Palmer (Ice Cube). Calvin en zijn personeel werken er nog steeds, maar de zaak heeft in de loop der tijd enkele grote veranderingen ondergaan. De meest opvallende is, dat de zone die ooit door mannen werd gedomineerd, nu een gemengde zone is geworden.


Stream Barbershop: The Next Cut (2016) online in België

Wil je Barbershop: The Next Cut (2016) kijken? Is de film Barbershop: The Next Cut met Ice Cube te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Barbershop: The Next Cut kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Barbershop: The Next Cut te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Barbershop: The Next Cut (2016) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Barbershop: The Next Cut (2016)
Huur Barbershop: The Next Cut (2016)
Download ondertiteling voor deze film Barbershop: The Next Cut (2016)
Barbershop.The.Next.Cut.2016.1080p.BluRay.x264-DRONES. Downloaden
Barbershop.The.Next.Cut.2016.720p.WEBRip.x264.AAC-ETRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 15 april 2016
  • Speelduur 112 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productie budget $20,000,000
  • Opbrengst $55,030,051
  • Productiebedrijven New Line Cinema, Cube Vision, Metro-Goldwyn-Mayer & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Chicago, illinois, Street gang, Sequel, Inner city, Barbershop, Battle of the sexes, Barber & Hairstylist.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Barbershop: The Next Cut (2016) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Barbershop: The Next Cut (2016) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Barbershop: The Next Cut (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Barbershop: The Next Cut (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Barbershop: The Next Cut (2016) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Barbershop: The Next Cut (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Barbershop: The Next Cut (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Barbershop: The Next Cut (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Barbershop: The Next Cut (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Barbershop: The Next Cut (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Barbershop: The Next Cut (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Barbershop: The Next Cut (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Barbershop: The Next Cut (2016) met Ice Cube kopen of huren op Apple TV in België.