Phat Girlz (2006) poster

Phat Girlz 2006

  • 4.8 55 stemmen
  • 99 min
  • Komedie Romantiek

Twee grote vrouwen worstelen om liefde en acceptatie te vinden in een cultuur waarin magerheid een rol speelt. Hun leven neemt een dramatische wending wanneer ze de mannen van hun dromen op totaal onverwachte manieren ontmoeten.


Stream Phat Girlz (2006) online in België

Wil je Phat Girlz (2006) kijken? Is de film Phat Girlz met Mo'Nique te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Phat Girlz kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Phat Girlz te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Phat Girlz (2006) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Phat Girlz (2006)
Huur Phat Girlz (2006)
Download ondertiteling voor deze film Phat Girlz (2006)
Phat Girlz(2006) Downloaden
Phat Girlz DVDRip XviD DEiTY Downloaden
Phat.Girlz.2006.DVDRip.XviD-DEiTY Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 april 2006
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productie budget $3,000,000
  • Opbrengst $7,301,115
  • Productiebedrijven Outlaw Productions, Sneak Preview Entertainment & Fox Searchlight Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Overweight woman, Self esteem, Body image, Woman director & Plus size.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Phat Girlz (2006) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Phat Girlz (2006) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Phat Girlz (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Phat Girlz (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Phat Girlz (2006) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Phat Girlz (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Phat Girlz (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Phat Girlz (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Phat Girlz (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Phat Girlz (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Phat Girlz (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Phat Girlz (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Phat Girlz (2006) met Mo'Nique kopen of huren op Apple TV in België.