Quantum Apocalypse 2010

  • 3.6 80 stemmen
  • 90 min
  • Sciencefiction TV Film Mysterie Drama
Trailer afspelen

Een groep wetenschappers van de Verenigde Staten controleren het zonnestelsel en worden opgeschrikt wanneer ze ontdekken dat een komeet een onverwachte draai maakt, naar de aarde. Ben Marshall, burgemeester van Lafayette, Louisiana probeert zijn carrière en familie in evenwicht te brengen, terwijl hij, ondanks zijn gezondheidskwalen ook nog eens voor zijn autistische, maar uiterst intelligente broer Terry moet zorgen. Ondertussen zijn de burgers in het stadje erg angstig geworden door de berichten over de komeet en ondanks dat veel mensen, waaronder Ben's familie hem niet serieus nemen, komen ze erachter dat Terry een zogenaamde "Rain Man" is. Alles wat Terry voorspelt, komt namelijk uit...


Stream Quantum Apocalypse (2010) online in België

Wil je Quantum Apocalypse (2010) kijken? Is de film Quantum Apocalypse met Jenna Craig te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Quantum Apocalypse kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Quantum Apocalypse (2010) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Quantum Apocalypse (2010) gratis
Download ondertiteling voor deze film Quantum Apocalypse (2010)
Quantum.Apocalypse.2010.DVDRiP.XviD-DvF Downloaden
Quantum Apocalypse (2010) BRRip XviD-LTRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 24 februari 2010
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Sciencefiction, TV Film, Mysterie & Drama
  • Productie budget $2,500,000
  • Productiebedrijven Rolize GmbH & Co. & Bullet Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Doomsday.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Quantum Apocalypse (2010) met Jenna Craig is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Quantum Apocalypse (2010) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Quantum Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Quantum Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Quantum Apocalypse (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Quantum Apocalypse (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Quantum Apocalypse (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Quantum Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Quantum Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Quantum Apocalypse (2010) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Quantum Apocalypse (2010) onbeperkt gratis kijken.

Quantum Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Quantum Apocalypse (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.