A Star Is Born 1954

  • 7.0 282 stemmen
  • 181 min
  • Drama Muziek Romantiek
Trailer afspelen

De filmster en alcoholist Norman ontdekt de jonge onbekende showgirl Esther en hij maakt van haar een actrice. Ze trouwen en haar ster rijst snel in de showbizz-wereld, terwijl zijn carrière in het slop raakt. Hij kan dit maar moeilijk accepteren en gaat steeds meer drinken.


Stream A Star Is Born (1954) online in België

Wil je A Star Is Born (1954) kijken? Is de film A Star Is Born met Judy Garland te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Star Is Born kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film A Star Is Born te kopen op Apple TV & Amazon Video. A Star Is Born (1954) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop A Star Is Born (1954)
Huur A Star Is Born (1954)
Download ondertiteling voor deze film A Star Is Born (1954)
A.star.is.born.1954.720p.bluray.x264-dimension Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 oktober 1954
  • Speelduur 181 minuten
  • Genres Drama, Muziek & Romantiek
  • Productie budget $5,019,770
  • Opbrengst $4,335,968
  • Productiebedrijven Transcona Enterprises & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Career, Husband wife relationship, Musical, Alcoholism, Remake, Fame, Los angeles, california, Rising star, Partially lost film & Fading star.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

A Star Is Born (1954) is te koop op Apple TV & Amazon Video. A Star Is Born (1954) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film A Star Is Born (1954) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film A Star Is Born (1954) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film A Star Is Born (1954) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je A Star Is Born (1954) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Star Is Born (1954) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Star Is Born (1954) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Star Is Born (1954) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Star Is Born (1954) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Star Is Born (1954) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Star Is Born (1954) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film A Star Is Born (1954) met Judy Garland kopen of huren op Apple TV in België.