Horse Girl 2020

  • 5.6 528 stemmen
  • 104 min
  • Drama
Trailer afspelen

Sarah is een sociaal onhandige jonge vrouw. Ze is nogal een buitenbeentje dat gek is op knutselen, paarden en bovennatuurlijke misdaadseries. Sarah's sociale leven beperkt zich grotendeels tot de gesprekken met haar collega in de hobbywinkel waar ze werkt. Haar leven verandert nogal wanneer ze merkt dat haar lucide dromen langzaam haar echte leven binnendringen.


Stream Horse Girl (2020) online in België

Wil je Horse Girl (2020) kijken? Is de film Horse Girl met Alison Brie te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Horse Girl kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Horse Girl (2020) streamen op Netflix.

Stream Horse Girl (2020) gratis
Download ondertiteling voor deze film Horse Girl (2020)
Horse.Girl.2020.1080p.NF.WEBRip.DDP5.1.Atmos.x264-NTG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 27 januari 2020
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Duplass Brothers Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Roommate, Supernatural, Conspiracy theory, Dating, Co-workers relationship, Mental illness, Sleepwalking, Social anxiety & Loss of mother.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Horse Girl (2020) met Alison Brie is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Horse Girl (2020) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Horse Girl (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Horse Girl (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Horse Girl (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Horse Girl (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Horse Girl (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Horse Girl (2020) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Horse Girl (2020) onbeperkt gratis kijken.

Horse Girl (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Horse Girl (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Horse Girl (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Horse Girl (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.