Madame Bovary 2015

  • 5.7 389 stemmen
  • 118 min
  • Drama
Trailer afspelen

Emma Bovary is een boerendochter die droomt van een romantisch en bourgeois leven in de grote stad. Zij trouwt met een plattelandsarts die haar echter niet het leven geeft waar zij naar verlangt. Eenzaam probeert zij haar fantasieën gestalte te geven door een reeks romances en de aanschaf van exotische kleding. Het is echter duidelijk dat zij langzaam maar zeker steeds verder afraakt van de werkelijke vervulling van haar verlangens. Zij verliest elke greep op de realiteit.


Stream Madame Bovary (2015) online in België

Wil je Madame Bovary (2015) kijken? Is de film Madame Bovary met Mia Wasikowska te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Madame Bovary kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Madame Bovary (2015) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Madame Bovary te kopen op Apple TV & Sooner. Madame Bovary (2015) is te huur op Apple TV & Sooner om online te kijken.

Stream Madame Bovary (2015) gratis
Koop Madame Bovary (2015)
Huur Madame Bovary (2015)
Download ondertiteling voor deze film Madame Bovary (2015)
Madame.Bovary.2014.LIMITED.BDRip.x264-DRONES Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 4 juni 2015
  • Speelduur 118 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $658,532
  • Productiebedrijven A Company, Aleph Motion Pictures & Aden Film
  • Productielanden Belgium, Germany & United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Period drama, Social status, Extramarital affair, Woman director & 19th century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Madame Bovary (2015) met Mia Wasikowska is te streamen op Sooner & CineMember. Madame Bovary (2015) is te koop op Apple TV & Sooner. Madame Bovary (2015) kan je in België huren op Apple TV & Sooner.

Momenteel kun je Madame Bovary (2015) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Madame Bovary (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Madame Bovary (2015) huren op Apple TV & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Madame Bovary (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Madame Bovary (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Madame Bovary (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Madame Bovary (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Madame Bovary (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Madame Bovary (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Madame Bovary (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Madame Bovary (2015) met Mia Wasikowska kopen of huren op Apple TV in België.