Code inconnu 2000

  • 6.7 222 stemmen
  • 118 min
  • Drama
Trailer afspelen

Het centrum van Parijs. Een gefrustreerde jongen gooit een papiertje in de schoot van een illegale bedelares. Als een verontwaardigde getuige hem wil dwingen zijn excuses aan te bieden ontstaat een felle ruzie. De politie bemoeit zich ermee, met als resultaat dat de twee kemphanen mee moeten naar het bureau en de illegale vrouw het land wordt uitgezet. Dit drama vormt het snijpunt van de film. In het daarop volgende wordt het verhaal van de betrokkenen verteld. Centraal hierin staat de beginnende actrice Anne (Juliette Binoche). Direct of indirect heeft zij te maken met een naar de stad weggelopen boerenzoon, een gevluchte Roemeense, een Afrikaanse jongen die muziekles geeft aan dove kinderen, en een getraumatiseerde oorlogsfotograaf....


Stream Code inconnu (2000) online in België

Wil je Code inconnu (2000) kijken? Is de film Code inconnu met Juliette Binoche te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Code inconnu kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Code inconnu te kopen op Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video. Code inconnu (2000) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Code inconnu (2000)
Code.Unknown.Incomplete.Tales.of.Several.Journeys.2000.iNTERNAL.BDRip.x264-MARS Downloaden
Code Unknown 2000 Criterion (1080p Bluray x265 HEVC 10bit AAC 5.1 French Tigole) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 15 november 2000
  • Speelduur 118 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $95,242
  • Productiebedrijven France 2 Cinéma, Les Films Alain Sarde, Bavaria Film, MK2 Films, ARTE France Cinéma & Filmex Romania
  • Productielanden France, Germany & Romania
  • Trefwoorden Immigrant, Paris, france & Homeless.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Code inconnu (2000) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video. Code inconnu (2000) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video.

De film Code inconnu (2000) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Code inconnu (2000) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Code inconnu (2000) huren op Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Code inconnu (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Code inconnu (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Code inconnu (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Code inconnu (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Code inconnu (2000) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Code inconnu (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Code inconnu (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Code inconnu (2000) met Juliette Binoche kopen of huren op Apple TV in België.