Ba Wang Bie Ji 1993

Originele titel: 霸王别姬

  • 7.9 532 stemmen
  • 171 min
  • Drama
Trailer afspelen

China 1927-1977. De negenjarige Chen wordt door zijn moeder naar de operaschool in Peking gebracht en daar achtergelaten. Vol haat en bittere gevoelens ondergaat hij een keiharde training, maar hij vindt een vriend en toeverlaat in de oudere medestudent Duan. Door zijn meisjesachtige uiterlijk moet Chen jarenlang een vrouwenrol spelen en identificeert zich hier zo mee dat hij theater en het echte leven niet meer kan onderscheiden.


Stream Ba Wang Bie Ji (1993) online in België

Wil je Ba Wang Bie Ji (1993) kijken? Is de film Ba Wang Bie Ji met Leslie Cheung te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ba Wang Bie Ji kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Ba Wang Bie Ji te kopen op LaCinetek. Ba Wang Bie Ji (1993) is te huur op LaCinetek om online te kijken.

Koop Ba Wang Bie Ji (1993)
Huur Ba Wang Bie Ji (1993)
Download ondertiteling voor deze film 霸王别姬 (1993)
Farewell.My.Concubine.1993.1080p.BluRay.x264-MELiTE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 januari 1993
  • Speelduur 171 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $4,000,000
  • Opbrengst $6,400,000
  • Productiebedrijven Beijing Film Studio, China Film Co-Production Corporation & Tomson (Hong Kong) Films Co., Ltd.
  • Productielanden China & Hong Kong
  • Trefwoorden China, Society, Transvestite, Cultural revolution, Woman between two men, Best friend, Beijing, china, Lgbt, Chinese opera, Female impersonator & Severed finger.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Ba Wang Bie Ji (1993) is te koop op LaCinetek. Ba Wang Bie Ji (1993) kan je in België huren op LaCinetek.

De film Ba Wang Bie Ji (1993) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ba Wang Bie Ji (1993) is te koop op streamingdienst LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Ba Wang Bie Ji (1993) huren op LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Ba Wang Bie Ji (1993) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ba Wang Bie Ji (1993) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ba Wang Bie Ji (1993) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ba Wang Bie Ji (1993) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ba Wang Bie Ji (1993) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ba Wang Bie Ji (1993) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ba Wang Bie Ji (1993) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Ba Wang Bie Ji (1993) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.