La vie est un long fleuve tranquille (1988) poster

La vie est un long fleuve tranquille 1988

  • 6.7 404 stemmen
  • 90 min
  • Komedie

In een kleine stad in het noorden van Frankrijk wonen twee kinderrijke gezinnen van zeer verschillende komaf: de familie Groseille beschikt over een bescheiden inkomen, terwijl de familie Le Quesnoy een welgesteld leven leidt. Twaalf jaar geleden heeft verpleegster Josette twee pasgeboren baby’s met elkaar verwisseld. Het blijken zoon Le Quesnoy en dochter Groseille te zijn geweest. Op een dag besluit Josette om beide ouders hiervan op de hoogte te brengen, met alle gevolgen van dien.


Stream La vie est un long fleuve tranquille (1988) online in België

Wil je La vie est un long fleuve tranquille (1988) kijken? Is de film La vie est un long fleuve tranquille met Benoît Magimel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je La vie est un long fleuve tranquille kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film La vie est un long fleuve tranquille (1988)
La Vie Est un long Fleuve Tranquille 1988 1080p FR X264 AC3 YIFI Downloaden
Retail NL DVD OCR (Image Compare) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 3 februari 1988
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven MK2 Films, CNC & France 3 Cinéma
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Class differences, Twins, Twins separated at birth, Switched at birth & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film La vie est un long fleuve tranquille (1988) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film La vie est un long fleuve tranquille (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film La vie est un long fleuve tranquille (1988) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film La vie est un long fleuve tranquille (1988) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je La vie est un long fleuve tranquille (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film La vie est un long fleuve tranquille (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film La vie est un long fleuve tranquille (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

La vie est un long fleuve tranquille (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

La vie est un long fleuve tranquille (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

La vie est un long fleuve tranquille (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

La vie est un long fleuve tranquille (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. La vie est un long fleuve tranquille (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.