Day of the Mummy 2014

  • 5.1 37 stemmen
  • 76 min
  • Avontuur Horror Actie
Trailer afspelen

Welkom in Egypte, het land van de farao's. Een plek doordrenkt van geschiedenis en legende; Goden en spirituele gidsen; ongekende rijkdom – en de bottenkrakende, bloedvergietende bewakers van zijn rijkdommen. Jack Wells is in Egypte aangekomen op zoek naar de beroemde diamant die bekend staat als The Codex Stone. Zijn reis leidt hem naar het graf van de vervloekte koning Neferu, niet vervloekt door naam maar door zijn aard. Terwijl zijn eeuwenoude slaap wordt verstoord door tijdloze menselijke hebzucht, staat de koning op uit de dood met een bloeddorst die niet kan worden uitgeblust en een razende woede die vlees van botten zal verscheuren, wat een vreselijke en gekwelde dood brengt voor iedereen die getuige mag zijn van de Dag. van de Mummie.


Stream Day of the Mummy (2014) online in België

Wil je Day of the Mummy (2014) kijken? Is de film Day of the Mummy met Danny Glover te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Day of the Mummy kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 20 oktober 2014
  • Speelduur 76 minuten
  • Genres Avontuur, Horror & Actie
  • Productiebedrijven Image Entertainment & Ruthless Pictures
  • Productielanden Venezuela & United States of America
  • Trefwoorden Egypt, Diamond, Mummy, Undead, Curse, King, Archaeologist, Tomb, Ancient egypt, Found footage, Egyptian mythology, Archeology, Pov (point of view), Cursed, Mummy costume & Psychotronic film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Day of the Mummy (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Day of the Mummy (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Day of the Mummy (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Day of the Mummy (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Day of the Mummy (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Day of the Mummy (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Day of the Mummy (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Day of the Mummy (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Day of the Mummy (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Day of the Mummy (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Day of the Mummy (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Day of the Mummy (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.