My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks 2014

  • 8.0 163 stemmen
  • 70 min
  • Familie Animatie Muziek
Trailer afspelen

Als een vriendschappelijk optreden verandert in een bandstrijd is er maar één pony om te roepen: Princess Twilight! Canterlot High organiseert een concert en Rainbow Dash, Applejack, Pinkie Pie, Rarity en Fluttershy gaan optreden met hun nieuwe band, de Rainbooms. Maar als de nieuwe meidengroep de Dazzlings op CHS verschijnt, overtuigen zij iedereen ervan om van het vriendschappelijke optreden een bandstrijd te maken. Terwijl de spanning stijgt tussen de rivaliserende muziekgroepen, beseft de verbeterde Sunset Shimmer dat de Dazzlings geen doorsnee meiden zijn, en dat ze iets willen dat veel duisterder is dan tot beste band van Canterlot High uitgeroepen worden. De Rainbooms vragen Princess Twilight om terug te keren naar hun wereld om te helpen met het uitvoeren van een muzikale tegenspreuk, om zo de strijd te winnen die nu het lot van de hele school bepaalt.


Stream My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) online in België

Wil je My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) kijken? Is de film My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks met Tara Strong te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 27 september 2014
  • Speelduur 70 minuten
  • Genres Familie, Animatie & Muziek
  • Opbrengst $360,736
  • Productiebedrijven DHX Media & Hasbro Studios
  • Productielanden Canada & United States of America
  • Trefwoorden High school, Friendship & Equestria girls.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.