Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur 2001

Originele titel: Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure

  • 6.3 1194 stemmen
  • 69 min
  • Familie Animatie Romantiek Avontuur
Trailer afspelen

De vier puppy's van Lady en Tramp wonen bij een net gezinnetje in een mooi rustig en groot huis. Rakker, één van de puppy's, voelt zich echter helemaal niet thuis in deze omgeving. Hij heeft genoeg van alle regeltjes die in huis gelden, aangezien deze in zijn ogen alle vrijheid ontnemen. Als hij op een dag voor straf buiten aan een ketting wordt gelegd is de maat voor hem vol, zeker wanneer hij een aantal zwerfhonden op straat lol ziet maken. Hij ziet kans om zichzelf te ontketenen en wil zich bij de groep zwerfhonden voegen. Deze willen hem enkel toelaten wanneer hij een aantal gevaarlijke tests doorstaat. Ondertussen zijn Lady en Tramp wanhopig naar hem op zoek.


Stream Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) online in België

Wil je Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) kijken? Is de film Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur met Scott Wolf te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur te kopen op Apple TV & Amazon Video. Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) gratis
Koop Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001)
Huur Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001)
Download ondertiteling voor deze film Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure (2001)
Lady And The Tramp 2: Scamp's Adventure Downloaden
Lady.And.The.Tramp.II.Scamps.Adventure.2001.1080p.BluRay.x264-CiNEFiLE Downloaden
Lady And The Tramp: Limited Edition Downloaden
TRAMP2 Downloaden
Lady.and.the.Tramp.II.Scamps.Adventure.2001.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 18 februari 2001
  • Speelduur 69 minuten
  • Genres Familie, Animatie, Romantiek & Avontuur
  • Productiebedrijven Disney Television Animation
  • Productielanden Australia & United States of America
  • Trefwoorden Initiation, Cartoon dog, Dogcatcher, Dog pound, Firefly & Runaway child.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) met Scott Wolf is te streamen op Disney Plus. Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) onbeperkt gratis kijken.

Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Lady en de Vagebond II - Rakkers Avontuur (2001) met Scott Wolf kopen of huren op Apple TV in België.