Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie 2011

Originele titel: Phineas and Ferb The Movie: Across the 2nd Dimension

  • 7.0 521 stemmen
  • 78 min
  • Animatie Komedie Familie TV Film Avontuur Sciencefiction
Trailer afspelen

Wanneer Phineas, Ferb en Perry Dr. Doofenshmirtz door zijn "Anderedimensienator" volgen, belanden ze in een alternatief universum. In dit universum heeft een tweede, werkelijk slechte Dr. Doof de macht, en heerst hij er met een leger van robots met ijzeren vuisten. Om zijn vrienden te redden, moet Perry een belangrijk offer brengen wanneer hij zijn geheime identiteit als Agent P. moet onthullen. Phineas en Ferb ontsnappen, ontmoeten de 2e dimensie-versies van zichzelf, en gaan zelf op missie om Perry te redden. En zo begint een heldhaftige strijd waarin onze helden hun thuiswereld proberen te redden van de kwaadaardige Dr. Doof…en zijn hulpje Platyborg! Zal de kwaadaardige Doof er in slagen om over beide werelden te heersen? Zal Candace eindelijk haar broertjes betrappen? Kom erachter in dit epische avontuur vol actie, een avontuur dat tijd en ruimte overschrijdt.


Stream Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) online in België

Wil je Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) kijken? Is de film Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie met Vincent Martella te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) gratis
Koop Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011)
Huur Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011)
Download ondertiteling voor deze film Phineas and Ferb The Movie: Across the 2nd Dimension (2011)
Phineas.And.Ferb.The.Movie.Across.The.2nd.Dimension.2011.1080p.BluRay.x264-[YTS.AG].srt Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 augustus 2011
  • Speelduur 78 minuten
  • Genres Animatie, Komedie, Familie, TV Film, Avontuur & Sciencefiction
  • Productiebedrijven Disney Television Animation
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Monster, Sibling relationship, One-sided love, Secret agent, Mad scientist, Alternate dimension, Growing up, Dating, Super villain & Pet owner reunion.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) met Vincent Martella is te streamen op Disney Plus. Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) onbeperkt gratis kijken.

Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Phineas en Ferb: Dwars door de 2e Dimensie (2011) met Vincent Martella kopen of huren op Apple TV in België.