Black Moon 1975

  • 6.1 140 stemmen
  • 100 min
  • Fantasie Horror Mysterie
Trailer afspelen

Een jong meisje genaamd Lily probeert te ontsnappen uit een onverzoenlijke oorlog tussen mannen en vrouwen. Onderweg overrijdt ze een das en haar schuldgevoel leidt tot een bizarre confrontatie tussen de dierenwereld en haar eigen seksualiteit. Na een curieuze ontmoeting met een eenhoorn belandt ze in een verlaten huis waarin een oude, aan het bed gekluisterde vrouw woont met een rat - waarmee ze kan communiceren. Verder wonen er ook nog een broer en zus die erg op elkaar lijken en beide Lily heten en een tiental naakte kinderen. Het wordt allemaal nog vreemder als de eenhoorn, die Lily nogmaals ontmoet, haar vertelt dat de oude vrouw niet bestaat in de realiteit.


Stream Black Moon (1975) online in België

Wil je Black Moon (1975) kijken? Is de film Black Moon met Cathryn Harrison te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Black Moon kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Black Moon te kopen op Apple TV. Black Moon (1975) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Black Moon (1975)
Huur Black Moon (1975)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 24 september 1975
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Fantasie, Horror & Mysterie
  • Productiebedrijven Neue Bioskop Film & Nouvelles Éditions de Films (NEF)
  • Productielanden Germany & France
  • Trefwoorden Dream, Brother, Allegory, Surreal, Radio, Sister, Apocalypse, Family, Nature, Old lady, Unicorn, Hidden, Tyranny & Breastfeeding.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Black Moon (1975) is te koop op Apple TV. Black Moon (1975) kan je in België huren op Apple TV.

De film Black Moon (1975) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Black Moon (1975) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Black Moon (1975) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Black Moon (1975) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Black Moon (1975) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Black Moon (1975) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Black Moon (1975) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Black Moon (1975) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Black Moon (1975) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Black Moon (1975) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Black Moon (1975) met Cathryn Harrison kopen of huren op Apple TV in België.