Pet Sematary II 1992

  • 5.3 501 stemmen
  • 100 min
  • Horror
Trailer afspelen

Als de moeder van Jeff bij een ongeluk om het leven komt besluiten hij en zijn vader, die dierenarts is, te verhuizen naar haar geboorteplaats, Ludlow. Hun nieuwe huis staat dichtbij de beruchte dierenbegraafplaats. Op school wordt Jeff gepest en zijn enige vriend is Drew Gilbert. Als de hond van Drew door diens stiefvader roekeloos wordt gedood, voeren de jongens een ritueel uit op de begraafplaats. Dit is de start van een serie gruwelijke gebeurtenissen, want zonder het te weten hebben de jongens de poort van de hel geopend. Pet Sematary is het succesvolle vervolg op deel één, naar het gelijknamige boek van meester "horror"schrijver Stephen King


Stream Pet Sematary II (1992) online in België

Wil je Pet Sematary II (1992) kijken? Is de film Pet Sematary II met Edward Furlong te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Pet Sematary II kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Pet Sematary II te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Pet Sematary II (1992) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Pet Sematary II (1992)
Huur Pet Sematary II (1992)
Download ondertiteling voor deze film Pet Sematary II (1992)
Pet Sematary II (1992) Downloaden
Pet Semetary 2 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 28 augustus 1992
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Horror
  • Productie budget $8,000,000
  • Opbrengst $17,092,453
  • Productiebedrijven Paramount & Columbus Circle Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Underdog, Based on novel or book, Parent child relationship, Veterinarian, Villain, Resurrection, Stepfather, Woods, Zombie, Dog, Pet cemetery & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Pet Sematary II (1992) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Pet Sematary II (1992) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Pet Sematary II (1992) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Pet Sematary II (1992) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Pet Sematary II (1992) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Pet Sematary II (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Pet Sematary II (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Pet Sematary II (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Pet Sematary II (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Pet Sematary II (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Pet Sematary II (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Pet Sematary II (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Pet Sematary II (1992) met Edward Furlong kopen of huren op Apple TV in België.