VeggieTales: Duke and the Great Pie War 2005

  • 4.4 5 stemmen
  • 45 min
  • Animatie Familie Fantasie
Trailer afspelen

Wanneer de legers van rabarber ten strijde trekken tegen het koninkrijk Scone, breekt de Grote Taartoorlog uit en wordt het erg rommelig. Lieve Petunia, een charmante jonge rabarber, wordt gedwongen haar thuisland te ontvluchten en in een boomstronk in een vreemd land te gaan wonen. Wanneer de hertog hoort van het lot van de prinses, riskeert hij zijn leven om haar te helpen en leert hij dat ware liefde betekent dat hij eerst aan anderen moet denken. Gevuld met muziek, Three Dog Knights, slingerende katapulten van slijm en heel veel dwaasheden, levert Duke and the Great Pie War een koninklijke les in het liefhebben van je gezin. Bovendien schittert Laura de Wortel in Baby Sitter In DeNile – een charmante hervertelling van het verhaal van Miriam en Mozes.


Stream VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) online in België

Wil je VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) kijken? Is de film VeggieTales: Duke and the Great Pie War met Phil Vischer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je VeggieTales: Duke and the Great Pie War kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005)
VeggieTales: Duke and the Great Pie War Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 8 maart 2005
  • Speelduur 45 minuten
  • Genres Animatie, Familie & Fantasie
  • Productiebedrijven DKP Studios & Big Idea Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Baby, Bible, Vegetable, Anthropomorphism, Pie & Christian allegory.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. VeggieTales: Duke and the Great Pie War (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.