Wolf Hound 2022

In ons donkerste uur zal een held opstaan.

  • 6.5 89 stemmen
  • 127 min
  • Oorlog Actie
Trailer afspelen

1944, het door nazi's bezette Frankrijk. De Joods-Amerikaanse piloot David Holden komt achter de vijandelijke linies in een hinderlaag terecht. Met weinig meer dan zijn verstand en een pistool moet Holden zijn gevangengenomen bemanning redden en een complot verijdelen dat de uitkomst van de Tweede Wereldoorlog volledig zou kunnen veranderen. Voor dit doel moet hij een briljante vijand, die neergestorte vliegtuigen van de geallieerden weer gevechtsklaar maakt, te slim af zijn.


Stream Wolf Hound (2022) online in België

Wil je Wolf Hound (2022) kijken? Is de film Wolf Hound met James Maslow te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wolf Hound kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Wolf Hound (2022) streamen op Amazon Prime Video, Be TV Go & Telenet. Het is mogelijk om de film Wolf Hound te kopen op Apple TV. Wolf Hound (2022) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Wolf Hound (2022) gratis
Koop Wolf Hound (2022)
Huur Wolf Hound (2022)
Download ondertiteling voor deze film Wolf Hound (2022)
Wolf.Hound.2022.1080p.Bluray.DTS-HD.MA.5.1.X264-EVO Downloaden
Wolf.Hound.2022.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 3 juni 2022
  • Speelduur 127 minuten
  • Genres Oorlog & Actie
  • Productiebedrijven TMU Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden World war ii.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Wolf Hound (2022) met James Maslow is te streamen op Amazon Prime Video, Be TV Go & Telenet. Wolf Hound (2022) is te koop op Apple TV. Wolf Hound (2022) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Wolf Hound (2022) streamen op Amazon Prime Video, Be TV Go & Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Wolf Hound (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Wolf Hound (2022) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Wolf Hound (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wolf Hound (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wolf Hound (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wolf Hound (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wolf Hound (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Wolf Hound (2022) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Wolf Hound (2022) onbeperkt gratis kijken.

Wolf Hound (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Wolf Hound (2022) met James Maslow kopen of huren op Apple TV in België.