Operation Dumbo Drop 1995

  • 5.1 162 stemmen
  • 104 min
  • Actie Avontuur Komedie Familie
Trailer afspelen

Een doorgewinterde legerkapitein, Danny Clover (ANGELS IN THE OUTFILED), moet samen met een eigenwijze officier, Ray Liotta (FIELD OF DREAMS), de grootste militaire manoeuvre aller tijden uitvoeren; het geheime transport van een volwassen olifant naar een afgelegen en praktisch ontoegankelijk dorp in de jungle. Op de reis over land, zee en door de lucht teisteren rampen en chaos onze lachwekkende helden. Maar met een tikje geluk ontdekken ze dat geen enkele opdracht onmogelijk is. OPERATION DUMBO DROP is een fantastische film voor het hele gezin, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, die u niet snel zult vergeten.


Stream Operation Dumbo Drop (1995) online in België

Wil je Operation Dumbo Drop (1995) kijken? Is de film Operation Dumbo Drop met Danny Glover te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Operation Dumbo Drop kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Operation Dumbo Drop te kopen op Apple TV. Operation Dumbo Drop (1995) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Operation Dumbo Drop (1995)
Huur Operation Dumbo Drop (1995)
Download ondertiteling voor deze film Operation Dumbo Drop (1995)
Operation Dumbo Drop Downloaden
Operation.Dumbo.Drop.1995.720p.BluRay.x264-[YTS.AG] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 28 juli 1995
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Actie, Avontuur, Komedie & Familie
  • Productiebedrijven Interscope Communications, Walt Disney Pictures & PolyGram Filmed Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Rescue, Vietnam, Elephant, Politics, Village, Based on true story & Animal welfare.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Operation Dumbo Drop (1995) is te koop op Apple TV. Operation Dumbo Drop (1995) kan je in België huren op Apple TV.

De film Operation Dumbo Drop (1995) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Operation Dumbo Drop (1995) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Operation Dumbo Drop (1995) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Operation Dumbo Drop (1995) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Operation Dumbo Drop (1995) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Operation Dumbo Drop (1995) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Operation Dumbo Drop (1995) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Operation Dumbo Drop (1995) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Operation Dumbo Drop (1995) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Operation Dumbo Drop (1995) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Operation Dumbo Drop (1995) met Danny Glover kopen of huren op Apple TV in België.