Hafið (2002) poster

Hafið 2002

  • 6.6 14 stemmen
  • 109 min
  • Drama Komedie

De opvolger van Kormákurs debuutfilm (101 Reykjavík), handelt over de perikelen van een vooraanstaande familie die werkzaam is in de visverwerking in een klein dorp. Þórður, de familiepatriarch, probeert zijn zoon Ágúst, die business-management studeert in Parijs, over te halen om het moeizaam lopende bedrijf te redden van de ondergang. Ágúst heeft echter geen zin in vis, hij schrijft liever liedjes. De oudste zoon Haraldur, die de visafslag runt maar niet het vertrouwen van zijn vader heeft, bekokstooft met zijn zwager een plan om het bedrijf over te nemen. Iedereen lijkt alles van elkaar te weten, zonder dat het gezegd mag of kan worden. Dat verandert in een lange nacht waarin uiteenlopende belangen, geheimen, bitterheid en verborgen lust tot een kookpunt komen.


Stream Hafið (2002) online in België

Wil je Hafið (2002) kijken? Is de film Hafið met Gunnar Eyjólfsson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hafið kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Hafið (2002) is te huur op Sooner om online te kijken.

Huur Hafið (2002)
Download ondertiteling voor deze film Hafið (2002)
Hafid.2002.Icelandic.1080p.Webrip.AAC.2.0.x264-NDF Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 september 2002
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Productiebedrijven BlueEyes Productions, Emotion Pictures & Filmhuset
  • Productielanden France, Iceland & Norway
  • Trefwoorden Sexual abuse, Fisherman, Patriarch, Iceland & Dysfunctional family.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Hafið (2002) kan je in België huren op Sooner.

De film Hafið (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Hafið (2002) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Hafið (2002) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Hafið (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hafið (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hafið (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hafið (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hafið (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hafið (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hafið (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hafið (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.