Taking Woodstock 2009

  • 6.2 417 stemmen
  • 120 min
  • Muziek Komedie Drama
Trailer afspelen

'Taking Woodstock' neemt je mee terug naar hoe het wereldberoemde festival Woodstock ooit begon. Gebaseerd op het dagboek van Elliot Tiber, in een tijd waar alles mogelijk leek te zijn. Elliot werkt als interieurontwerper in Greenwich Village, maar moet terug naar El Monaco om het familiebedrijf te redden, dat door zijn onnozele ouders om zeep wordt geholpen. Om te zorgen dat het motel niet door de bank wordt overgenomen, moet Elliot met een geniaal plan komen. Wanneer hij hoort dat een reeds gepland muziekfestival geen toestemming krijgt vanuit het buurtdorp Wallkill, biedt Elliot producer Michael Lang als alternatief een groot stuk grond en het familiemotel aan. Met de hulp van zijn vrienden en dorpsgenoten wachten ze een half miljoen mensen op dat onderweg is naar het festival van drie dagen vrede en muziek. Zo komt Elliot terecht in een belevenis die zijn eigen en vele andere levens leven voorgoed verandert.


Stream Taking Woodstock (2009) online in België

Wil je Taking Woodstock (2009) kijken? Is de film Taking Woodstock met Demetri Martin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Taking Woodstock kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Taking Woodstock te kopen op Apple TV & Amazon Video. Taking Woodstock (2009) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Taking Woodstock (2009)
Huur Taking Woodstock (2009)
Download ondertiteling voor deze film Taking Woodstock (2009)
Taking.Woodstock.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
Taking.Woodstock.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 26 augustus 2009
  • Speelduur 120 minuten
  • Genres Muziek, Komedie & Drama
  • Productie budget $30,000,000
  • Opbrengst $9,975,737
  • Productiebedrijven Focus Features, Taking Woodstock & Ang Lee Productions
  • Productielanden Taiwan & United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Biography, Woodstock, new york, Music festival, Dog tag, Catskills & 1960s.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Taking Woodstock (2009) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Taking Woodstock (2009) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Taking Woodstock (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Taking Woodstock (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Taking Woodstock (2009) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Taking Woodstock (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Taking Woodstock (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Taking Woodstock (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Taking Woodstock (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Taking Woodstock (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Taking Woodstock (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Taking Woodstock (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Taking Woodstock (2009) met Demetri Martin kopen of huren op Apple TV in België.