Digging to China 1997

  • 6.3 45 stemmen
  • 90 min
  • Drama
Trailer afspelen

Een klein plattelandsdorpje in Pennsylvania, in de late jaren zestig. Harriet Frankovitz droomt ervan om aan haar kleurloze leven te ontsnappen dat zich afspeelt in het motel dat door haar familie wordt gerund. De kinderen bij haar op school vinden haar raar en dus hoopt Harriet vurig dat ze ontvoerd wordt door een UFO of dat ze een tunnel zou kunnen graven naar China, waar de mensen haar vast wél zullen begrijpen. In Ricky, een zwakbegaafde 30-jarige jongen die op doorreis met zijn moeder in Harriet's woonplaats is gestrand omdat hun auto panne had, vindt ze onverwachts een zielsverwant. Als hun families de geheime plaats ontdekken van waaruit de twee hun plannen ontvouwen om hun lot en toekomst veranderen, begint men te twijfelen aan de onschuldige aard van hun vriendschap. Ondanks alle tegenstand die ze ondervinden, beloven Harriet en Ricky om trouw te blijven aan elkaar en zichzelf.


Stream Digging to China (1997) online in België

Wil je Digging to China (1997) kijken? Is de film Digging to China met Evan Rachel Wood te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Digging to China kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 7 juli 1997
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $33,556
  • Productiebedrijven Ministry of Film, The, Digging to China LLC, Davis Entertainment Classics, Moonstone Entertainment & Mosquito Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Friendship, Motel, Barn, Sister, Waterfall & Mentally ill.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Digging to China (1997) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Digging to China (1997) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Digging to China (1997) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Digging to China (1997) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Digging to China (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Digging to China (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Digging to China (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Digging to China (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Digging to China (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Digging to China (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Digging to China (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Digging to China (1997) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.