The Stone Killer 1973

Haal zijn badge weg en hij zou bovenaan de lijst met tien meest gezochte personen staan!

  • 6.1 72 stemmen
  • 95 min
  • Misdaad Actie
Trailer afspelen

Lou Torrey is een harde politieman, die van New York naar L.A. is verwezen omdat hij te hardhandig met verdachten is omgegaan. In L.A. krijgt hij te maken met mafia-figuur Vescari, die Vietnam-veteranen heeft ingehuurd om klusjes op te knappen, dat wil zeggen: tegenstanders uitschakelen.


Stream The Stone Killer (1973) online in België

Wil je The Stone Killer (1973) kijken? Is de film The Stone Killer met Charles Bronson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Stone Killer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Stone Killer te kopen op Apple TV & Amazon Video. The Stone Killer (1973) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop The Stone Killer (1973)
Huur The Stone Killer (1973)
Download ondertiteling voor deze film The Stone Killer (1973)
The.Stone.Killer.(1973) Downloaden
the.stone.killer.1973.1080p.bluray.x264-spooks Downloaden
THE STONE KILLER (1973) BR 'LE CIRCLE NOIR' Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 8 augustus 1973
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Misdaad & Actie
  • Productiebedrijven Produzioni Cinematografiche Inter. Ma. Co., Dino de Laurentiis Cinematografica & Rizzoli Film
  • Productielanden Italy & United States of America
  • Trefwoorden New york city, Showdown, Based on novel or book, War veteran, Gangster, Detective, Mafia, Gunfight, Brainwashing, Surveillance, Military veteran, Tough cop, Maverick cop, Neo-noir & Action hero.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Stone Killer (1973) is te koop op Apple TV & Amazon Video. The Stone Killer (1973) kan je in België huren op Amazon Video.

De film The Stone Killer (1973) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Stone Killer (1973) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Stone Killer (1973) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Stone Killer (1973) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Stone Killer (1973) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Stone Killer (1973) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Stone Killer (1973) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Stone Killer (1973) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Stone Killer (1973) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Stone Killer (1973) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Stone Killer (1973) met Charles Bronson kopen of huren op Apple TV in België.