We Die Young 2019

  • 6.8 314 stemmen
  • 92 min
  • Drama Actie Misdaad Thriller
Trailer afspelen

Washington D.C., een symbool van vrijheid en macht in de ogen van de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Maar in de schaduw van de opdoemende monumenten en majestueuze overheidsgebouwen, ligt een onderwereld die heel anders is dan de welbekende afbeeldingen van de hoofdstad - een wereld geregeerd door gewelddadige bendes en meedogenloze drugsdealers. Lucas, een 14-jarige jongen die is opgenomen in het bendeleven in Washington D.C., is vastbesloten dat zijn 10-jarige broer niet hetzelfde pad zal volgen. Wanneer een oorlogsveteraan uit Afghanistan de wijk in komt, doet zich een mogelijkheid voor.


Stream We Die Young (2019) online in België

Wil je We Die Young (2019) kijken? Is de film We Die Young met Jean-Claude Van Damme te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je We Die Young kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je We Die Young (2019) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film We Die Young te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. We Die Young (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream We Die Young (2019) gratis
Download ondertiteling voor deze film We Die Young (2019)
We.Die.Young.2019.1080p.BluRay.x264-BRMP Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 9 mei 2019
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Drama, Actie, Misdaad & Thriller
  • Productie budget $4,000,000
  • Opbrengst $143,837
  • Productiebedrijven Dream Team Films, Premiere Picture, Signature Pictures, Dog with a Bone Productions & Zone Vision
  • Productielanden Bulgaria & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film We Die Young (2019) met Jean-Claude Van Damme is te streamen op Amazon Prime Video. We Die Young (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. We Die Young (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je We Die Young (2019) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film We Die Young (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film We Die Young (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je We Die Young (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film We Die Young (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film We Die Young (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

We Die Young (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

We Die Young (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, We Die Young (2019) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je We Die Young (2019) onbeperkt gratis kijken.

We Die Young (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film We Die Young (2019) met Jean-Claude Van Damme kopen of huren op Apple TV in België.