Ironclad 2: Battle for Blood 2014

  • 4.8 90 stemmen
  • 108 min
  • Actie Avontuur
Trailer afspelen

Het is het jaar 1216, precies een jaar na de slag bij Rochester Castle, wanneer een nieuwe vijand het Engelse leven bedreigt. Een groep Celtic Raiders steelt het vee en doodt iedereen die in hun weg staat. Nadat Hubert zijn vader is gedood door deze Raiders is hij vastbesloten om hen eens en voor altijd te verslaan. Hij wil hiervoor de hulp inroepen van zijn neef Guy, een held uit het Rochester kasteel. Guy is niet langer de naïeve idealist maar een geharde zwaardvechter. Hubert vindt hem in een bordeel, dronken en gedesillusioneerd, en alleen bereid te vechten in ruil voor geld.


Stream Ironclad 2: Battle for Blood (2014) online in België

Wil je Ironclad 2: Battle for Blood (2014) kijken? Is de film Ironclad 2: Battle for Blood met Michelle Fairley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ironclad 2: Battle for Blood kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Ironclad 2: Battle for Blood te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Ironclad 2: Battle for Blood (2014) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Ironclad 2: Battle for Blood (2014)
Huur Ironclad 2: Battle for Blood (2014)
Download ondertiteling voor deze film Ironclad 2: Battle for Blood (2014)
Ironclad Battle for Blood 2014 1080p Downloaden
Ironclad.Battle.For.Blood.2014.Ned_DVD(25fps) Downloaden
Ironclad.Battle.for.Blood.2013.720p.BluRay.x264-NOSCREENS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 14 maart 2014
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Actie & Avontuur
  • Opbrengst $115,791
  • Productiebedrijven Mythic International Entertainment, Gloucester Place Films & International Pictures One
  • Productielanden United Kingdom & Serbia
  • Trefwoorden Castle, Sequel, Sword fight, Medieval, 13th century & Celts.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Ironclad 2: Battle for Blood (2014) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Ironclad 2: Battle for Blood (2014) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Ironclad 2: Battle for Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ironclad 2: Battle for Blood (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Ironclad 2: Battle for Blood (2014) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Ironclad 2: Battle for Blood (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ironclad 2: Battle for Blood (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ironclad 2: Battle for Blood (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ironclad 2: Battle for Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ironclad 2: Battle for Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ironclad 2: Battle for Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ironclad 2: Battle for Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Ironclad 2: Battle for Blood (2014) met Michelle Fairley kopen of huren op Apple TV in België.