San Andreas 2015

 • 6.2 8118 stemmen
 • 114 min
 • Actie Drama Thriller
Trailer afspelen

De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot en zijn van hem vervreemde vrouw reizen van Los Angeles naar San Fransisco, om hun enige dochter te redden.


Stream San Andreas (2015) online in België

Wil je San Andreas (2015) kijken? Is de film San Andreas met Dwayne Johnson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je San Andreas kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je San Andreas (2015) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film San Andreas te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. San Andreas (2015) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream San Andreas (2015) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 27 mei 2015
 • Speelduur 114 minuten
 • Genres Actie, Drama & Thriller
 • Productie budget $110,000,000
 • Opbrengst $473,990,832
 • Productiebedrijven New Line Cinema, Village Roadshow Pictures, Flynn Picture Company & Warner Bros. Pictures
 • Productielanden Canada, United States of America & Australia
 • Trefwoorden California, Earthquake, Disaster, Tidal wave, Catastrophe, Disaster movie, San andreas, california, Helicopter crash & Rescue operation.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film San Andreas (2015) met Dwayne Johnson is te streamen op Netflix. San Andreas (2015) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. San Andreas (2015) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je San Andreas (2015) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film San Andreas (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film San Andreas (2015) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je San Andreas (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film San Andreas (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film San Andreas (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, San Andreas (2015) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je San Andreas (2015) onbeperkt gratis kijken.

San Andreas (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

San Andreas (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

San Andreas (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film San Andreas (2015) met Dwayne Johnson kopen of huren op Apple TV in België.