The Perfect Wedding 2012

  • 6.1 15 stemmen
  • 82 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Paul is aantrekkelijk, maar ook een alcoholist die nu 18 maanden droog staat en nog altijd de scherven uit de tijd dat hij dronk bijeenraapt. Hij woont thuis en krijgt hulp van zijn ouders en van Zach die hij kent van de AA. Het is kersttijd en zijn geadopteerde zuster Alana komt de vrije dagen bij het gezin doorbrengen. Voor haar ook een mooie gelegenheid om haar huwelijk eind juni voor te bereiden. Zij heeft haar beste vriend Roy en vriendin Vicki ook uitgenodigd. Maar er is een probleem: Roy is de ex van Paul en door diens drinkgedrag is hun relatie gestopt en zij hebben elkaar sindsdien niet meer gezien. Om te laten zien dat het goed met hem gaat heeft Roy zijn goede vriend Gavin gevraagd zich voor te doen als zijn nieuwe vriendje. Wanneer Gavin Paul ontmoet voelt hij zich tot hem aangetrokken. Maar hij wil Roy geen pijn doen omdat hij denkt dat deze nog altijd verliefd is op Paul.


Stream The Perfect Wedding (2012) online in België

Wil je The Perfect Wedding (2012) kijken? Is de film The Perfect Wedding met James Rebhorn te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Perfect Wedding kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film The Perfect Wedding (2012)
The Perfect Wedding (2012) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 22 april 2012
  • Speelduur 82 minuten
  • Genres Komedie

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Perfect Wedding (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Perfect Wedding (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Perfect Wedding (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Perfect Wedding (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Perfect Wedding (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Perfect Wedding (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Perfect Wedding (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Perfect Wedding (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Perfect Wedding (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Perfect Wedding (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Perfect Wedding (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Perfect Wedding (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.