Tintin et le Temple du Soleil (1969) poster

De Zonnetempel 1969

Originele titel: Tintin et le Temple du Soleil

  • 6.4 77 stemmen
  • 78 min
  • Animatie Komedie Avontuur

Al zes van de zeven leden van een expeditieteam dat ooit een tocht maakte naar het rijk van de Inca's, zijn door het gas uit een geheimzinnige kristallen bol bedwelmd geraakt en verkeren in een voortdurende slaaptoestand.


Stream De Zonnetempel (1969) online in België

Wil je De Zonnetempel (1969) kijken? Is de film De Zonnetempel met Philippe Ogouz te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Zonnetempel kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je De Zonnetempel (1969) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film De Zonnetempel te kopen op Apple TV & Google Play Movies. De Zonnetempel (1969) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream De Zonnetempel (1969) gratis
Koop De Zonnetempel (1969)
Huur De Zonnetempel (1969)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 13 december 1969
  • Speelduur 78 minuten
  • Genres Animatie, Komedie & Avontuur
  • Productiebedrijven Belvision & Dargaud Films
  • Productielanden Belgium & France
  • Trefwoorden Based on comic, Incan empire, Cusco, peru, Mummy's curse & Amerindian mummy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film De Zonnetempel (1969) met Philippe Ogouz is te streamen op Amazon Prime Video. De Zonnetempel (1969) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. De Zonnetempel (1969) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je De Zonnetempel (1969) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film De Zonnetempel (1969) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film De Zonnetempel (1969) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je De Zonnetempel (1969) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Zonnetempel (1969) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Zonnetempel (1969) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Zonnetempel (1969) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Zonnetempel (1969) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, De Zonnetempel (1969) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je De Zonnetempel (1969) onbeperkt gratis kijken.

De Zonnetempel (1969) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film De Zonnetempel (1969) met Philippe Ogouz kopen of huren op Apple TV in België.